joi, 2 ianuarie 2014

       Povestile de dragoste incep cand Cerul si Pamantul se unesc pentru o fractiune de secunda pentru ca apoi sa se desparta brusc facand posibila acea distanta uriasa prin care se poate spune: ,,Te iubesc de la Pamant pana la Cer!". Cei doi fericiti ai povestii se afla intr-un ring de box; totul e linistit in viata lor pana cand suna clopotelul si lupta incepe; in prima repriza se iubesc cu patima violenta si dulce, in a doua, patima se transforma in sete pentru Erosul divin, in a treia, setea se transforma intr-o razbunare dulce-amara si amuzanta...si restul tine de fiecare.
       Frumosul este dat de imprevizibil; printr-o miscare spontana se pot crea aripi cu care poti zbura peste prapastii de feerie. Povestea lor s-a nascut intr-o iarna, printr-o ciocnire accidentala ce se anunta nascatoare de momente memorabile. Daca prin explozia Big Bang s-a creat Universul, prin ciocnirea lor a aparut sentimentul ce da culoarea Universului.
       La inceput stangaci, inceracu sa lupte impotriva realitatii,fiecare pe cont propriu. Ea geloasa-el golan, ea il adora- el incerca sa o tina la distanta, ea neexperimentata- el master chef in viata. Doua firi total contrastante  care aveau nevoie sa se schimbe reciproc, sa ajunga la un consens.
      O data cu trecerea timpului s-au obisnuit unul cu tabieturile celuilalt, isi fumau iubirea o data cu tigara de dimineata, O poveste ciudata: azi iubire-maine razboi. E vizibil ca ea se topeste si ajunge in al 9-lea cer cand il vede si ca el o iubeste pentru ca e fata care "i-a dat la cap". El nu e la fel ca ceilalti si tocmai asta il face SPECIAL. Sunt adorabili, chiar si atunci cand se urasc de fapt se iubesc.
      S-au certat, s-au impacat, au spus stop si au luat-o de la inceput, si-au spus ca se urasc...prostii,incercau doar sa se minta. Nici ei nu mai stiu ce simt, se ineaca in valtorile de dorinte si vise de viitor, in rauri de frici trecatoare, in ploile de restrictii parintesti, in minciunile de a se tine departe unul de altul. Ea stie ca el e raul necesar care o face sa zambeasca, e drogul care ii pulseaza adrenalina.
      Pacat...pacat ca s-au lasat invinsi de milioanele de  motive de a pleca, fara a gasi macar unul care sa-i faca sa ramana.


     Va urma...

                                                                                                                          (I&A)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu